Ik ben vastgoedbeheerder

U als professional op het gebied van vastgoedadministratie heeft  de mogelijkheid om uw klanten te adviseren en te helpen genieten van een economische capaciteit die hen in staat stelt zorgeloos te leven, waarbij hun eigendommen up-to-date en geherwaardeerd zijn.

Voordelen voor uw klanten

TIP Nederland werkt nauw en professioneel samen met vastgoedbeheerders om hun klanten te informeren over de voordelen die de kapitalisatie van de huurprijzen uit het huurcontract voor telecomantennes biedt. Wij bieden vastgoedbeheerders gezonde en gemakkelijk te beheren Vereniging van eigenaren.

Neem contact met ons op om een waardebepaling uit te voeren dat u kunt voorleggen aan het bestuur van de VvE

Wat zeggen anderen?

Uw mening telt

Sicco PostmaBouwbedrijf
Read More
“Ik schrijf graag deze referentie over onze uitstekende samenwerking. De manier waarop de taken uit handen werden genomen die wij niet volledig begrepen, was van onschatbare waarde voor ons project. Hun open communicatie, proactieve houding en bereidheid om boven en buiten te gaan, maakten het hele proces moeiteloos en bevredigend.”
Gebr. AndringaMijako B.V.
Read More
We hebben een hele goeie ervaring gehad met Telecom Infrastructure Partners. Het contact was prettig, bij vragen werd er snel gereageerd. Afhandeling was erg goed, de betaling was snel gedaan nadat de overeenkomst was getekend. Wij raden iedereen aan om in ieder geval de mogelijkheden vrijblijvend uit te laten zoeken.
Pablo Inovare, Zaragoza
Read More
"De deal met TIP is vanaf het begin vruchtbaar geweest. Kapitalisatie heeft ons geholpen de schatkist van het bedrijf in evenwicht te brengen, en ondanks dat er meer voorstellen op tafel lagen, gaf TIP ons de hoogste op de markt. Tevreden met de overeenkomst "

Bent u vastgoedbeheerder? Hoe kunnen wij u helpen?

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Translate »