Ik ben een particuliere eigenaar

 Heeft u een huurcontract voor mobiele antennes op uw grond, dak, magazijn of tuin, maak dan gebruik van deze mogelijkheid bij TIP en ontvang direct een flinke vergoeding.

Verhoog uw winstgevendheid: kapitaliseer uw contract met TIP Nederland

Als u een ruimtehuurcontract heeft voor mobiele antennes op uw terrein, dak, magazijn of tuin, kunt u dit kapitaliseren met TIP en een zeer belangrijk bedrag in contanten verkrijgen.
Wanneer de huur wordt geïnd voor de verhuur van ruimten voor antennes, is het gebruikelijk dat het geld wordt gebruikt om de kosten te dekken: het geld verdwijnt. Door het contract aan TIP te verkopen, ruilt u inkomsten in voor kapitaal en ontvangt u een aanzienlijke hoeveelheid geld waarmee u bijvoorbeeld het volgende kunt doen:

Wat zeggen anderen?

Uw mening telt

Miguel EstevezMadrid
Read More
De behandeling met TIP is zorgvuldig, snel en zeer vriendelijk verlopen. In eerste instantie was ik niet van plan om te kapitaliseren, maar toen veranderde ik van gedachten omdat geld in de loop van de tijd duurder werd en omdat het delegeren van het beheer van het contract mijn leven gemakkelijker en comfortabeler maakte. Nu ben ik van plan dit geld te investeren in een pand dat ik heb en dat ik aan het herbouwen ben. Ik ben blij en tevreden dat ik deze overeenkomst heb bereikt.

Bent u een eigenaar? Hoe kunnen wij u helpen?

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Translate »