Ik ben een overheidsinstelling

Gemeenteraden, overheidsbedrijven en autonome gemeenschappen spelen allemaal een cruciale rol in het bestuur en de uitvoering van beleid op lokaal en regionaal niveau.

Zorgt voor een snelle en efficiënte kapitaalstroom

Gemeentebesturen, overheidsbedrijven en autonome gemeenschappen hebben de mogelijkheid om de inkomsten uit de huurcontracten van telecomlocaties die op hun gronden en eigendommen zijn geïnstalleerd, te kapitaliseren.

We onderzoeken de overdrachtsdeadlines en de meest passende juridische structuur voor elk geval, wat resulteert in een vereenvoudiging van kapitaalinbreng binnen een kort tijdsbestek.

Wat zeggen anderen?

Uw mening telt

Maria ÁngelesFredirsa, Madrid
Read More
“Mijn ervaring met Telecom Infrastructure Partners is zeer positief. Hoewel we al langere tijd soortgelijke voorstellen hadden, begreep Monica echt wat we nodig hadden en werkte ze er hard aan om ons de essentiële toestemming van de bank te geven om de transactie uit te voeren, iets waar de andere bedrijven die eerder contact met mij op hadden genomen zich nooit zorgen over maakten. Met deze kapitalisatie zijn we erin geslaagd om geld veilig te stellen voor mogelijke onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst, waarbij we andere eigenaren die een antenne op hun land hebben aanbevelen om deze optie te overwegen, vooral als ze kapitaal nodig hebben en zaken willen doen met een formeel en serieus bedrijf dat het belangrijk vindt om mensen te bereiken. de beste onderlinge overeenkomst."
Pilar FiallegaSocolo Trucks - Parets del Valles
Read More
"De relatie met TIP, vanaf het contact tot de sluiting van de vruchtgebruikoperatie, was eenvoudig, hartelijk en flexibel. Ze hebben onze aanpak begrepen en hebben ons een duidelijk voorstel gedaan in overeenstemming met hen, zonder verrassingen of misverstanden."
Pablo Inovare, Zaragoza
Read More
"De deal met TIP Nederland is vanaf het begin vruchtbaar geweest. Kapitalisatie heeft ons geholpen de schatkist van het bedrijf in evenwicht te brengen, en ondanks dat er meer voorstellen op tafel lagen, gaf TIP ons de hoogste op de markt. Tevreden met de overeenkomst "

Bent u een eigenaar? Hoe kunnen wij u helpen?

VUL HET onderstaande FORMULIER IN

Translate »