Ik ben een Vereniging van Eigenaren

Vertegenwoordigt u een Vereniging van Eigenaren? Verkrijg het benodigde geld om jarenlang kosten te besparen, voer langverwachte renovaties en verbeteringen aan uw gebouw uit en deel een fantastische som geld uit aan de eigenaren!

Transformeer uw inkomen in winstgevend en veilig kapitaal

Welke Vereniging van Eigenaren droomt er niet van om genoeg geld te hebben om jarenlang geen kosten meer te betalen, de hervormingen en verbeteringen door te voeren die het onroerend goed nodig heeft of een flinke hoeveelheid geld onder de eigenaren te verdelen?

Vergeet de voortdurende gecompromitteerde meldingen van externe bedrijven die zich bezighouden met het verlagen van de huurprijzen van eigenaren, het verwijderen van antennes en voortdurende onderhandelingen.

Winstgevendheid en efficiëntie voor uw VvE

Verkoop uw contract aan TIP en u krijgt een aanzienlijk bedrag waarmee u:

Indien uw VvE samenwerkt met een Vastgoedbeheerder, informeer hen dan over de kapitalisatiemogelijkheid en vraag hen om ons de nodige documentatie te bezorgen om een investeringsvoorstel voor u op te stellen. Uw beheerder is een gekwalificeerde professional die u zal adviseren over de voordelen van samenwerking met TIP.

Wat zeggen anderen?

Uw mening telt

Antonio Pio
Read More
“Van TIP legden ze op een realistische en empathische manier heel goed de mogelijkheden en voordelen van kapitaliseren uit. Op onze wijkbijeenkomst hielpen ze ons tot een goed akkoord te komen, waardoor ook de angsten en onzekerheden die sommige eigenaren hadden bij de operatie werden weggenomen. zullen een deel van het kapitalisatiegeld kunnen sparen voor structurele hervormingen van het gebouw en voor gevallen van niet-betaling, en we zullen een deel onder alle eigenaren verdelen. Blij en tevreden met de professionaliteit en de ontvangen steun.'

Vertegenwoordigt u een VvE? Wij kunnen je helpen

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Translate »