Ik ben een bedrijf

De mogelijkheid om financiering voor uw bedrijf te verkrijgen tegen nulkosten, zonder garanties en zonder verhoogd risico, waarbij onzekere inkomsten die weinig bijdragen aan de bedrijvigheid en financiën van het bedrijf worden ingeruild voor onmiddellijk kapitaal.

Maak van uw onzekere huurstromen een veilig kapitaal

De maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse huurinkomsten dekken nauwelijks de essentiële vaste kosten, waardoor de omvang van het administratieve beheer en de bestede tijd niet gerechtvaardigd is. Het zou zinvoller zijn om deze inkomsten in te ruilen voor kapitaal, dat vervolgens gebruikt kan worden voor schuldvermindering of voor de groei van de eigen bedrijfsactiviteiten. Op deze manier kan een rendement worden gegenereerd dat aanzienlijk hoger is dan wat verkregen wordt uit de huidige inkomsten, ondanks het risico op vermindering of zelfs het volledig verdwijnen ervan.

Wat zeggen anderen?

Uw mening telt

Maria ÁngelesFredirsa, Madrid
Read More
“Mijn ervaring met TIP is zeer positief. Hoewel we al langere tijd soortgelijke voorstellen hadden, begreep Monica echt wat we nodig hadden en werkte ze er hard aan om ons de essentiële toestemming van de bank te geven om de transactie uit te voeren, iets waar de andere bedrijven die eerder contact met mij op hadden genomen zich nooit zorgen over maakten. Met deze kapitalisatie zijn we erin geslaagd om geld veilig te stellen voor mogelijke onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst, waarbij we andere eigenaren die een antenne op hun land hebben aanbevelen om deze optie te overwegen, vooral als ze kapitaal nodig hebben en zaken willen doen met een formeel en serieus bedrijf dat het belangrijk vindt om mensen te bereiken. de beste onderlinge overeenkomst."
Pilar FiallegaSocolo Trucks - Parets del Valles
Read More
"De relatie met TIP, vanaf het contact tot de sluiting van de vruchtgebruikoperatie, was eenvoudig, hartelijk en flexibel. Ze hebben onze aanpak begrepen en hebben ons in overeenstemming daarmee een duidelijk voorstel gedaan, zonder verrassingen of slechte dingen. ."
Pablo Inovare, Zaragoza
Read More
"De deal met TIP is vanaf het begin vruchtbaar geweest. Kapitalisatie heeft ons geholpen de schatkist van het bedrijf in evenwicht te brengen, en ondanks dat er meer voorstellen op tafel lagen, gaf TIP ons de hoogste op de markt. Tevreden met de overeenkomst."

Bent u een bedrijf? Hoe kunnen wij u helpen?

VUL HET VOLGENDE FORMULIER IN

Translate »