Ik ben een site-eigenaar

Als eigenaar van een telecomantenne heeft u geluk. TIP Nederland biedt u de mogelijkheid om uw contract over te dragen, een aanzienlijk bedrag te ontvangen en de permanente problemen van het beheer ervan te vergeten.

Ik ben een particuliere eigenaar

Als u een huurcontract heeft voor mobiele antennes op uw terrein, dak, magazijn of tuin, kunt u dit kapitaliseren met TIP Nederland en een serieus bedrag in contanten verkrijgen.

Ik ben een bedrijf

De mogelijkheid om financiering voor uw bedrijf te verkrijgen tegen nulkosten, zonder garanties en zonder verhoogd risico, waarbij onzekere inkomsten die weinig bijdragen aan de activiteiten en financiën van het bedrijf worden ingeruild voor onmiddellijk kapitaal.

Ik ben een Vereniging van eigenaren

Welke Vereniging van eigenaren droomt er niet van om genoeg geld te hebben om jarenlang geen kosten meer te betalen, hervormingen en verbeteringen door te voeren die het onroerend goed nodig heeft of deze onder de eigenaren te verdelen?

Ik ben vastgoedbeheerder

Als professional op het gebied van vastgoedadministratie heeft u de mogelijkheid om uw klanten te adviseren en te helpen genieten van een economische capaciteit die hen in staat stelt zorgeloos te leven, waarbij hun eigendommen up-to-date en geherwaardeerd zijn.

Ik ben een publieke organisatie

Gemeentebesturen, overheidsbedrijven en autonome gemeenschappen hebben de mogelijkheid om de inkomsten uit de huurcontracten van telecommunicatielocaties die op hun gronden en eigendommen zijn geïnstalleerd, te kapitaliseren.

Translate »